Nordic walking szeminárium
Veszprémben, a Betekints-völgyben,
2019. május 11-én, szombaton 14–18 óráig

Kedves Jelentkező!
A 2019. május 11-án, Veszprémben, a Betekints-völgyben lebonyolításra kerülő nordic walking szemináriumunkra tudsz jelentkezni adataid megadásával.
Az adatokat a tanfolyam szervezési feladatai miatt kérjük, itt olvasható vállalkozásunk adatkezelési tájékoztatója.
A képzés 14–18 óráig tart. Itt találod a térképet a találkozási helyről, GPS adatok is megtalálhatóak. A képzés a Betekints-völgyben zajlik, a találkozóhely megközelíthető a völgy sétányán haladva, vagy járművel a Veszprémvölgyi utcán végig, a hídon átkelve, majd egyből balra a parkolóban.
Mi fog történni a szemináriumon? Erről ide kattintva olvashatsz bővebben.
A parkban mozgunk, nem túl nagy területen. Öltözz az aktuális időjárásnak, az évszaknak megfelelően! A helyszínünktől nem messze a mellékhelyiség nyitva lesz.
A tanuláshoz KV+ márkájú profi svájci nordic walking botokat térítésmentesen biztosítunk, nem kell venned előre, de ha már van saját, akkor hozd magaddal!
Ha megtetszenek a sportszerek, akkor tőlünk meg is vásárolhatod!

A képzés díja: 8000 Ft/fő, ami a helyszínen fizethető.
 • Add to Phrasebook
   
  • No word lists for Hungarian -> Hungarian...
    
  • Create a new word list...
 • Copy
* indicates required

A képzés szervezése kapcsán a Mozdulat és képzelet Kft. fog e-mail-t küldeni Neked, hogy tájékoztasson az eseményről. Kérjük, hogy a jelölőnégyzetre kattintva járulj hozzá, hogy az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) szabályait betartva küldhessünk számodra e-mail-t:

Email Marketing Powered by Mailchimp