Nordic walking szeminárium
Veszprémben, a Betekints-völgyben,
2018. december 8-án, szombaton 13–16 óráig

Kedves Jelentkező!
A 2018. december 8-án, Veszprémben, a Betekints-völgyben lebonyolításra kerülő nordic walking szemináriumunkra tudsz jelentkezni adataid megadásával.
Az adatokat a tanfolyam szervezési feladatai miatt kérjük, itt olvasható vállalkozásunk adatkezelési tájékoztatója.
A képzés 13–16 óráig tart. Itt találod a térképet a találkozási helyről, GPS adatok is megtalálhatóak.
Mi fog történni a szemináriumon? Erről ide kattintva olvashatsz bővebben.
A parkban mozgunk, nem túl nagy területen. Öltözz rétegesen, a tél eleji időjárásnak megfelelően. Termoszban meleg italt hozz magaddal, ha fázós kezű vagy, akkor mindenképpen legyen nálad kesztyű! Sajnos van esélye, hogy a büfénél lévő mellékhelyiség nem lesz nyitva…
A tanuláshoz KV+ márkájú profi svájci nordic walking botokat biztosítunk, nem kell venned előre, de ha már van saját, akkor hozd magaddal!

A képzés díja: 8000 Ft/fő, ami a helyszínen fizethető.
Early Bird kedvezmény! 6000 Ft-ért vehetsz részt a tanfolyamon, ha 2018. december 4-ig jelentkezel, és a visszaigazolás után a megadott számlaszámra átutalod az összeget, melyről megérkezte után számlát állítunk ki számodra.

Bankszámlaszám: 73200189-16042069
A megjegyzés rovatba a neved írd, valamint ezt: nw20181208

* indicates required

A képzés szervezése kapcsán a Mozdulat és képzelet Kft. fog e-mail-t küldeni Neked, hogy tájékoztasson az eseményről. Kérjük, hogy a jelölőnégyzetre kattintva járulj hozzá, hogy az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) szabályait betartva küldhessünk számodra e-mail-t:

Email Marketing Powered by Mailchimp